ιατρική εμβρύου
Τηλέφωνο: 2310 274800
Σεβαστοπούλου - Ψαρρά

Ειρήνη Σεβαστοπούλου

Η ιατρός Ειρήνη Σεβαστοπούλου είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύτηκε στη Μαιευτική / Γυναικολογία στο Θεαγένειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και στην Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική Μαιευτικής / Γυναικολογίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.  Εκπαιδεύθηκε επί 2ετία στην Ιατρική Εμβρύου στο Harris Birthright Research Centre for Fetal Medicine στο νοσοκομείο King's College του Λονδίνου υπό την επίβλεψη του καθηγητή Κύπρου Νικολαΐδη.

Διετέλεσε επιστημονική  συνεργάτης στις  Α και Β' Πανεπιστημιακές Κλινικές Μαιευτικής/Γυναικολογίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης  επι 10ετία.

Είναι πιστοποιημένη γιατρός από το FMF (Fetal Medicine Foundation, London) και έχει συμμετάσχει σε πολλά ελληνικά και διεθνή συνέδρια.iatriki embryou


Νατάσα Ψαρρά

Η ιατρός Νατάσα Ψαρρά είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύτηκε στη Μαιευτική/Γυναικολογία στα νοσοκομεία Peterborough District Hospital , Addenbrooke's Hospital, Cambridge και Kings College Hospital, London.και είναι εταίρος του Βασιλικού Κολεγίου Μαιευτήρων Γυναικολόγων της Μεγάλης Βρετανίας.   Εκπαιδεύτηκε επί 2ετία στην Ιατρική Εμβρύου στο Harris Birthright Research Centre for Fetal Medicine στο νοσοκομείο King's College του Λονδίνου υπό την επίβλεψη του καθηγητή Κύπρου Νικολαΐδη.

Είναι επιστημονική  συνεργάτης στην Γ' Πανεπιστημιακή Κλινική Μαιευτικής/Γυναικολογίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης όπου  ολοκλήρωσε τη διδακτορική της διατριβή με θέμα «Η συμβολή της ροομετρίας των μητριαίων αρτηριών στην πρόβλεψη επιπλοκών της κύησης».

Είναι κάτοχος του Diploma in Fetal Medicine (Fetal Medicine Foundation, London) ενώ διαθέτει σημαντικό ερευνητικό έργο και συνεχή παρουσία σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 5, Κέντρο

Τηλέφωνο: 2310 274 800

Fax: 2310 240997

Email: info[@]iatrikiembryou.gr