ιατρική εμβρύου
Τηλέφωνο: 2310 274800

Υπερηχογραφήματα κύησης, Αυχενική Διαφάνεια,

Υπερηχογράφημα Ζωτικότητας

Υπερηχογράφημα Ζωτικότητας

Κάθε έγκυος γυναίκα επιθυμεί να γνωρίζει ότι η εγκυμοσύνη της είναι φυσιολογική και εξελίσσεται ομαλά. Το υπερηχογράφημα ζωτικότητας είναι το πρώτο υπερηχογράφημα που γίνεται, συνήθως διακολπικά, από την 6η έως την 10η εβδομάδα της κύησης.

Περισσότερα

Υπερηχοκαρδιογραφικός έλεγχος εμβρύου

Υπερηχοκαρδιογραφικός έλεγχος εμβρύου
Οι συγγενείς καρδιοπάθειες είναι η πιο συχνή συγγενής ανωμαλία που εμφανίζεται σε 8 ανά 1000 γεννήσεις. Η βαρύτητα των καρδιακών ανωμαλιών ποικίλλει από ήπια μέχρι σοβαρού βαθμού καρδιοπάθεια που μπορεί να είναι απειλητική για τη ζωή του νεογνού ή να χρειάζεται χειρουργική αποκατάσταση.

Περισσότερα

Υπερηχογράφημα ανάπτυξης

Υπερηχογράφημα ανάπτυξης
Το υπερηχογράφημα ανάπτυξης γίνεται συνήθως στην 32η εβδομάδα της κύησης.
Όταν υπάρχει επιβαρυμένο μαιευτικό ιστορικό ή εμφανίζονται επιπλοκές όπως προεκλαμψία, σακχαρώδης διαβήτης και υπολειπόμενη ενδομήτρια ανάπτυξη,πραγματοποιείται νωρίτερα, στις 28-30 εβδομάδες, και έχει ιδιαίτερη αξία. 

Περισσότερα

Τρισδιάστατη υπερηχογραφία 3D/4D

Τρισδιάστατη υπερηχογραφία 3D/4D
Το υπερηχογράφημα 3D είναι μέθοδος απεικόνισης του εμβρύου ή των δομών με τρισδιάστατο και στατικό τρόπο. Το υπερηχογράφημα 4D εμπεριέχει και την τέταρτη διάσταση του χρόνου. Έτσι επιτρέπει τη ζωντανή παρακολούθηση των κινήσεων και των οργάνων του εμβρύου σε πραγματικό χρόνο.

Περισσότερα

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 5, Κέντρο

Τηλέφωνο: 2310 274 800

Fax: 2310 240997

Email: info[@]iatrikiembryou.gr